De VIVITION werkwijze

VRIJBLIJVENDE
INVENTARISATIE

betrek onze expertise en ervaring
bij de bouw van uw studio

BEPAAL HET
EINDRESULTAAT

wij weten welke leverancier
hier het best bij past

RUWBOUW
STUDIO

draaischijf, wanden & belichting
worden geplaatst

REALISATIE
FOTOKWALITEIT

wandafwerking: reflectie & contrast
calibratie fotosoftware
afstelling camera's

UITLEG
WERKWIJZE

wij helpen u op weg
VIVITION software doet de rest

icon_flag

Werkwijze

Als je kiest voor VIVITION fotosoftware, dan heb je ambitie. Je kiest voor een compleet nieuwe manier van online presenteren.

img_werkwijze

De auto wordt gepresenteerd in een 3D model. Met realistisch en haarscherpe foto’s als eindresultaat. U als klant bepaald de uitstraling van de foto’s, wij helpen u graag om dat te realiseren...

icon_startouch
img_knowledge

Betrek VIVITION in het voortraject

Het is niet alleen de software die het eindresultaat bepaald, de foto kwaliteit is deels ook afhankelijk van de inrichting van de studio. Als we spreken over de inrichting, dan kunt u denken aan een draaischijf, belichting, de vloeraankleding, de camera keuze en wandafwerking. Dit alles bepaald het uiteindelijke beeld. VIVITION heeft als onafhankelijk expert KENNIS & ERVARING met de effecten van de inrichting. Laat ons weten wat uw beoogde doel is en wij realiseren uw toekomstbeeld!

img_knowledge
icon_teach

Uitleg

Onze fotosoftware heeft een zeer gebruiksvriendelijke opzet. Onze software zorgt ervoor dat je op eenvoudige wijze, zonder kennis van fotografie een prachtig resultaat bereikt. Om optimaal gebruik te maken van onze software, geven wij op locatie, een interne training aan alle betrokkenen. Zodat uw organisatie ook direct profiteert van ons product.

img_help
icon_helpdesk
img_support

Helpdesk

Vivition is ook nadien uw betrokken partner. Wanneer u vragen heeft over het gebruik van de software of bij problemen met de studio hardware, is onze helpdesk het centrale aanspreekpunt. Blijkt dat de oorzaak bij toeleverancier ligt, dan brengt de VIVITION helpdesk deze leverancier direct op de hoogte.

img_support