Over ons

VIVITION – The future of online car photography

VIVITION is een softwarebedrijf pur sang met oog voor de praktijk. De centrale vraag is: op welke wijze faciliteren wij onze klant op de best mogelijk manier? Welke features zijn behulpzaam in het proces? Welke behoefte is er en hoe passen wij dit met slimme techniek op eenvoudige wijze toe.

Een bevlogen team van programmeurs en datasciëntisten ontwikkelen nieuwe AI-toepassingen om processen te versnellen en de beeldkwaliteit naar een hoger level te tillen.

Meer uniformiteit en beleving, met minder inspanning, zijn de intelligente oplossingen van nu en de toekomst.

“VIVITION dé beeldmaker in de Automotive industrie.”

block-chain

Continuiteit

VIVITION borgt de continuïteit

Als marktleider in de industrialiserende autofotografie, is continuïteit een kernbegrip. Wanneer het proces stagneert, heeft dit direct gevolgen in de remarketingstraat. VIVITION bewaakt dan ook continue de processen, zodat eventuele storingen op voorhand verholpen kunnen worden.

De hardware die wij toepassen, is op duurzaamheid en kwaliteit gekozen. Bij hardwarematig ongemak, heeft VIVITION de producten op voorraad, zodat we in afstemming, zo snel mogelijk het gewenste product kunnen vervangen.

Wanneer er een internetstoring optreedt binnen uw bedrijf, kan het opnemen van auto’s door blijven gaan. Wanneer de internetverbinding hersteld is, worden met terugwerkende kracht, de tijdens de storing gefotografeerde auto’s alsnog verwerkt. Zo stagneert niet het proces en gaat er geen kostbare tijd verloren.

supportet

Onze support

VIVITION support

Bij een storing of een technische vraag of verzoek, kunt u gratis terecht bij onze support.

VIVITION is op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur beschikbaar. Onze support is telefonisch en via Whatsapp direct bereikbaar op +31 (0) 85 001 33 85 en per e-mail op support@vivition.com.

Interessante details

20
start VIVITION
+
Dealer vestigingen
openstaande vacatures

Onze ontwikkeling

In 2017 is VIVITION gestart om ambitieuze autobedrijven te faciliteren naar een nieuwe manier van autofotografie. In 2021 waren we marktleider in Nederland en inmiddels actief buiten de landsgrenzen.

VIVITION brengt transparantie en toegankelijkheid in de autofotografie. We acteren met procesoptimalisatie en beeldmateriaal op het hoogste niveau. Dat is niet eenvoudig; we ontwikkelen producten die nog niet eerder zijn gemaakt. We zoeken steeds de grenzen op van wat mogelijk is. Het is uitvinden en hervinden, om uiteindelijk dat doel te halen en nieuwe te ontdekken.

We maken dit alles mogelijk met een klein Tech team, die gepassioneerd ontwikkelt aan slimme innovatieve oplossingen voor de Automotive. Ben jij ook zo’n ontdekkingsreiziger?

Als groeiend Tech startup zijn we opzoek naar mensen die van techniek hun passie hebben gemaakt. Om je sollicitatie in behandeling te nemen, hebben we een cv, begeleidend schrijven en referenties nodig.